Over

Over Roukens

Uw ogen bepalen een groot deel van uw dag. Ze zorgen ervoor dat u niets mist en geen misstappen begaat. Een op maat gemeten montuur of contactlens zorgt ervoor dat u altijd scherp ziet. Een perfecte bril of contactlens zit lekker en comfortabel

Uw oogzorg is bij Roukens Optiek in professionele handen. Onze gediplomeerde optometristen zorgen voor een goede oogmeting en staan u met raad en daad terzijde. Alle brillen en contactlenzen worden zorgvuldig nagemeten voor u het pand verlaat. Zo bent u verzekerd van een optimaal zicht.

Maak kennis met het team van Roukens

       
       
   

OVN__Optometristen_Vereniging_Nederland

OVN staat voor Optometristen Vereniging Nederland. De OVN is opgericht in 2000, het jaar waarin de optometrist werd opgenomen in de Wet BIG (Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg).

De OVN behartigt de belangen van de optometristen die zijn aangesloten bij de vereniging. Daarnaast houdt de OVN zich bezig met het profileren van het vak optometrie. Dit gebeurt onder andere door het ontwikkelen van folders over optometrie en door promotie op beurzen en publicaties in kranten en tijdschriften.


oogziekenhuis_rotterdam

Roukens is aangesloten bij het oogzorgnetwerk van het oogziekenhuis Rotterdam.

Het oogziekenhuis Rotterdam is in Nederland dé superspecialist specifiek voor uw ogen, zonder daarbij uw menselijke gevoelens te veronachtzamen.


oog-voor-gezondheid1

Stichting Oog voor gezondheid is een samenwerkingsverband tussen oogartsen, huisartsen en optometristen. Onze HBO geschoolde optometristen hebben een aanvullende praktijk gerichte opleiding van oogartsen gehad die specifiek gericht is op het verlenen van de beste oogzorg buiten het ziekenhuis.


NUVO_Nederlandse_Unie_van_optiekbedrijven

De NUVO (Nederlandse Unie van Optiekbedrijven) is de branche- en werkgeversorganisatie van de optiekbranche. De NUVO maakt zich hard voor de collectieve belangen van haar aangesloten leden.

Wat zijn de voordelen voor u?

  • Door NUVO gediplomeerd personeel
  • We hanteren algemene leveringsvoorwaarden die samen met de Consumentenbond zijn opgesteld.
  • NUVO leden zijn aangesloten bij De Geschillencommissie in Den Haag.

ANVC

De Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten (ANVC) is de beroepsvereniging voor de contactlensspecialist. ANVC-leden zijn contactlensspecialisten die voldoen aan de kwaliteitseisen welke de ANVC stelt. De werknemers van Roukens Optiek zijn afgestudeerd als opticien of optometrist en hebben zich na hun 3- of 4- jarige studie gespecialiseerd in het aanmeten en de nazorg van contactlenzen.