Houten monturen – Woodone Eyewear

Een bril van hout, het kan bij Roukens Optiek in Pijnacker. Het montuur van WooDone, dat slechts dertien gram weegt, is gemaakt van verschillende lagen hout.Dankzij een speciale coating is het montuur gemakkelijk schoon te houden, hypoallergeen en bestand tegen weersinvloeden.

WooDone is in 2011 opgericht door Klaus Tavella en Thomas Oberegger uit Tirol. De eerste prototypes van de brillen zijn in 2009 met de hand gemaakt. Inmiddels is het een bloeiend bedrijf, de houten brillen van WooDone worden in 1.000 winkels wereldwijd verkocht.

Walnoot, kersen en acacia
De monturen van WooDone worden exclusief geproduceerd van lokaal hout uit Zuid-Tirol. Dit hout is van de hoogste kwaliteit. Bovendien levert het bedrijf door gebruik van lokaal hout ook bij aan een duurzame en niet schadelijke manier van houtverwerking van bomen afkomstig uit het regenwoud. De brillen worden gemaakt van drie verschillende houtsoorten: walnoot, kersen en acacia. De verwerking van het hout gebeurt uitsluitend met milieuvriendelijke en hypoallergene producten.

Coating
Alle brillen van WooDone zijn voorzien van een coating die het hout tegen vocht, zweet en andere onzuiverheden beschermt. Als u de bril goed onderhoudt, kunt u er jaren plezier van hebben.

De monturen van WooDone worden geleverd in een speciaal hiervoor ontworpen houten etui.

Heeft u interesse in een houten bril van WooDone? Kom dan langs bij Roukens Optiek in Pijnacker.

Kom de Woodone houten brillen vooral even passen, voelen en ervaren bij ons in de winkel!

woodone-manufacture

Separator image .