Watermeloen met feta en basilicum

Ingrediënten
Watermeloen (gesneden in plakken, vervolgens in punten)
Feta
Basilicumblaadje
Citroensap
Zout en peper

Bereiding
Zoals je ziet heb ik dit keer geen exacte hoeveelheden voor je. Dit is zo’n gerecht dat je op gevoel maakt in de keuken.
Snij de watermeloen in plakken van ongeveer 2-3 centimeter. De plakken zelf snij je weer in punten.
Over de punten watermeloen verkruimel je wat feta, gebruik zoveel als je wilt.
Scheur wat basilicumblaadjes in stukjes en strooi deze ook over de punten. We gebruikten ongeveer een middelgroot blaadje per punt meloen.
Halveer een citroen en knijp wat citroensap uit boven de meloen.
Als laatste strooi je over elk stuk wat peper en zout.

Goed voor Ogen
Watermeloen bevat vitamine C en betacaroteen
Verse basilicum bevat vitamine C en zink

Dit recept bevat 39 Kcal per stukje

Separator image .